از کجا جو دوسر بدون تلخی بخرم

جو دوسر

از کجا جو دوسر بدون تلخی بخرم؟ قیمت هر کیلو جو دوسر چقدر است و خرید اینترنتی آن چگونه است؟ جو دوسر و جو پرک چه تفاوتی با هم دارند و جو دوسر پرک بدون تلخی را از کجا می‌توانم تهیه کنم؟

قیمت هر کیلو جو دوسر

جو دوسر یکی از غلات مهم مورد استفاده در وعده صبحانه است که به اشکال گوناگون پرک، دانه بدون پوست و بلغور کامل مورد استفاده قرار می‌گیرد.

یولاف یا همان جو دوسر، چندین سال است که در بین افراد علاقه‌مند به تغذیه سالم پرطرفدار شده است. غله خوراکی یولاف به‌صورت دانه کامل، دانه بدون پوست و جو دوسر پرک شده در فروشگاه‌های مواد غذایی عرضه می‌شود.

در بازار ایران دانه‌ جو دوسر به دو شکل وارداتی و تولید داخل وجود دارد. قیمت جو دوسر ایرانی از نوع وارداتی آن کمتر و مقرون ‌به ‌صرفه‌تر است. جهت استعلام قیمت هر کیلو جو دوسر ایرانی با کارشناسان بخش فروش شرکت توسعه تجارت سبز ایلیا تماس بگیرید.

 

جو دوسر

 

خرید اینترنتی جو دوسر

گیاه جو دوسر بومی ایران دانه‌هایی تلخ و غیر قابل خوردن برای دام و انسان تولید می‌کند. از این ‌رو بسیاری از شرکت‌ های فروش غلات، جو دوسر را از کشور های آلمان، اسپانیا، فنلاند، روسیه و قزاقستان به ایران وارد می‌کنند.

جو دوسر وارداتی محصولی باکیفیت است اما قیمت آن وابسته به نرخ ارزهای دلار و یورو می‌باشد. از آن جایی که قیمت ارز در کشور دارای نوسانات زیادی است، قیمت جو دوسر وارداتی نیز دارای نوسان خواهد بود.

در جواب سوال از کجا جو دوسر بخرم لازم است مجموعه ایلیا را به شما معرفی کنیم. شرکت توسعه تجارت سبز ایلیا یکی از معدود شرکت‌ های تولید کننده جو دوسر ایرانی با­کیفیت و شیرین است.

این شرکت با در اختیار داشتن نیروی متخصص در زمینه تحقیقات زراعی، اقدام به شناسایی نمونه‌ های پربازده جو دوسر در اروپا کرده است و در پی آن ارقام اصلاح‌ شده جو دوسر را در ایران پرورش می‌ دهد و دانه آن را به بازار عرضه می‌کند.

از مهم ترین ویژگی های این مجموعه، فروش بدون واسطه و با قیمت مناسب است. جهت خرید اینترنتی جو دوسر از طریق شماره تماس‌های ذکر شده در سایت شرکت ایلیا، با کارشناسان مجموعه تماس بگیرید.

 

جو دوسر

 

جو دوسر بدون پوست

دانه جو دوسر به‌صورت طبیعی و وحشی دارای پوسته‌ای بسیار سفت است که به ‌راحتی از آن جدا نمی‌شود. درصورتی‌که بخواهند پوسته این دانه را از آن جدا کنند، بدون شک دانه دچار شکستگی و آسیب می‌شود.

از‌این‌‌رو در کشورهای اروپایی نمونه‌هایی از جو دوسر اصلاح و پرورش داده می‌شود که پوسته‌ای بسیار نازک دارد. این ارقام از جو دوسر به‌راحتی پوست­گیری می‌شود و در طی فرایند حذف پوسته، به سبوس و کل دانه آسیبی وارد نمی‌شود.

شرکت توسعه تجارت سبز ایلیا با بهره‌مندی از تیم متخصص R&D خود، این ارقام را شناسایی نموده و به ایران وارد کرده است.

ارقام جو دوسر کشت شده در مزارع شرکت ایلیا، دانه جو دوسر بدون پوست تولید می‌کنند و بسیار باکیفیت و شیرین است. این شرکت پتانسیل تأمین دانه جو دوسر مورد نیاز خریداران خرد و عمده در سراسر کشور را دارد.

 

جو دوسر

 

جو دوسر از کجا بخرم

جو دوسر یک غله خوراکی است که علاوه بر ارزش‌های غذایی بالا، خواص دارویی متعددی نیز دارد. از جو دوسر در تهیه وعده صبحانه، حلیم، آش، انواع کوکو و نان‌های رژیمی استفاده می‌شود.

جو دوسر یک ماده غذایی مناسب در رژیم غذایی افراد مبتلا به دیابت، اضافه‌وزن و بیماران مبتلا به سلیاک است. جهت تهیه جو دوسر ایرانی که کیفیتی مشابه نمونه خارجی خود دارد، با کارشناسان شرکت ایلیا تماس بگیرید.

تفاوت جو پرک و جو دوسر

غلات به‌ویژه جو دوسر به‌صورت دانه کامل کمی دیر پخت و دیر هضم هستند. برای کاهش زمان پخت غلات معمولاً آن‌ها را پرک می‌کنند.

پرک جو دوسر نمونه‌ای از غلات فرآوری شده است که با قرار دادن دانه کامل جو دوسر زیر غلتک تهیه می‌شود. جو دوسر پرک مدت زمان کمتری برای پخت نیاز دارد.

رنگ آن از دانه کامل جو دوسر بازتر است و بافت نرم‌تری دارد. جو دوسر پرک مناسب برای تهیه انواع اوتمیل، پروتئین بار و شیرینی‌های خانگی است.

سبوس موجود در جو دوسر بیشتر از نوع پرک شده آن است. از آنجا که جو پرک بیشتر فرآوری شده است، قیمت آن از جو دوسر بیشتر است.

 

جو دوسر

 

جو دوسر پرک خارجی

جو دوسر پرک همان جو دوسر است که پوست­گیری شده و زیر یک نمونه غلتک به‌صورت پرک درآمده است.

از آنجا که فناوری پوست­ گیری جو دوسر در ایران محدود است، برخی از شرکت‌ های عرضه مواد غذایی اقدام به وارد کردن جو دوسر پرک خارجی می‌نمایند.

جو دوسر پرک خارجی از کشورهای اروپایی و روسی به ایران وارد می‌شود و با قیمتی گران‌ تر از نوع ایرانی آن به فروش می‌رسد. انواع جو دوسر وارداتی با توجه به عوامل تاثیر گذار، دارای نوسان قیمت است.

شرکت توسعه تجارت سبز ایلیا با در اختیار داشتن بذر اصلاح‌شده جو دوسر، نمونه‌ای بدون پوست را تولید می‌کند که به‌راحتی پرک می‌شود.

جو دوسر پرک تولید شده شرکت ایلیا از نظر کیفیت مشابه نمونه خارجی است و با قیمت بسیار ارزان‌ تر به بازار مواد غذایی ایران عرضه می‌شود. جهت استعلام قیمت جو دوسر پرک تولیدی شرکت ایلیا با کارشناسان این مجموعه در ارتباط باشید.

 

جو دوسر

 

جو دوسر پرک بدون تلخی را از کجا تهیه کنیم

جو دوسر به‌صورت وحشی در ایران دانه‌ای بسیار تلخ تولید می‌کند که امکان خوردن آن توسط انسان وجود ندارد. چنانچه همین دانه را پرورش دهیم، نوع زراعی آن نیز دارای تلخی خواهد بود.

شرکت توسعه تجارت سبز ایلیا از سال‌ها پیش اقدام به شناسایی نمونه‌های پربازده جو دوسر در جهان به‌ویژه اروپا کرده است. اکنون این شرکت، گیاه جو دوسر را کشت می‌کند که دانه‌ های درشت، شیرین، با­کیفیت و بدون هیچ‌گونه تلخی تولید می‌کند.

این شرکت دانه جو دوسر برداشت‌ شده از مزارع خود را به‌صورت پرک درآورده و به بازار غلات ایران عرضه می‌نماید.

جو دوسر پرک تولید شده در شرکت ایلیا بدون تلخی و مناسب استفاده در انواع سوپ‌ ها، حلیم، وعده‌ های صبحانه و بسیاری از غذا های دیگر است.

جو دوسر پرک تولیدی شرکت ایلیا با قیمتی بسیار مقرون‌ به‌ صرفه در اختیار خریداران خرد، عمده و شرکت‌ های پخش و بسته‌ب ندی قرار می‌گیرد. جهت استعلام قیمت جو دوسر پرک، تهیه نمونه محصول و سفارش اینترنتی با کارشناسان بخش فروش شرکت ایلیا تماس بگیرید.

ارتباط-با-ما

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *