قیمت فروش جو دوسر و یولاف عمده

جو دوسر

تنوع قیمت فروش جو دوسر و یولاف عمده در بازار بسیار زیاد است. در واقع کیفیت، وارداتی یا ایرانی بودن و… می‌تواند تاثیر زیادی بر روی قیمت عرضه داشته باشد. برای آگاهی از آیتم‌های مهم قیمتی و داشتن خرید امن در حوزه غلات با ما همراه باشید.

تنوع  محصولات جو دوسر و یولاف در ایران

  • دانه جو دوسر با پوست
  • دانه جو دوسر بدون پوست
  • آرد جو دوسر
  • سبوس جو دوسر
  • پرک فوری جو دوسر
  • پرک درشت جو دوسر
  • بلغور جو دوسر
  • جوانه جو دوسر

قیمت جو دوسر و یولاف پرک عمده

دانه جو دوسر به شکل‌های مختلفی در بازار عرضه و به فروش می‌رسد. یک نمونه از محصولات دانه جو دوسر، یولاف پرک‌شده است.

پرک غلات شکل سنتی از دانه‌های غلات است که در آن غلاف دانه گرفته‌شده و بعد از بخارپز شدن آن‌ها را زیر غلتک‌های سنگین قرار می‌دهند تا به تکه‌های صاف تبدیل شود. جو دوسر پرک در تهیه‌ی سوپ و آش استفاده می‌شود.

یولاف پرک هم به‌صورت بسته‌بندی‌های چند صد گرمی مناسب مصارف خانگی و هم به‌صورت فله‌ای مناسب عرضه در عطاری‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی به فروش می‌رسد. قیمت جو دوسر پرک فله‌ای به‌مراتب ارزان‌تر از قیمت جو دوسر پرک بسته‌بندی‌شده است.

جو دوسر

جو دوسر صبحانه

دانه جو دوسر بسیار خوش‌طعم، شیرین و خوشمزه است. از این دانه در تهیه غذاهای مختلف از جمله برخی از صبحانه‌ها استفاده می‌شود. اکثر مقالات، جو دوسر را منبع غنی پروتئین و چربی‌های گیاهی می­دانند.

جو دوسر سرشار از کربوهیدرات و فیبر است و ترکیبات گیاهی آنتی‌اکسیدانی بسیاری دارد. همچنین جو دوسر حاوی منگنز، فسفر، منیزیم، مس، آهن، روی، اسیدفولیک، ویتامین B1، ویتامین‌ B5 و مقادیر کمی از سایر مواد معدنی و ویتامین‌ها است.

جو دوسر حاوی نوعی فیبر محلول در آب به‌نام بتاگلوکان است که سطح کلسترول مضر خون را کاهش می‌دهد، قند خون را تنظیم می‌کند، باعث افزایش احساس سیری می‌شود و بدین ترتیب در روند کاهش وزن مؤثر است.

یکی از روش‌های مناسب استفاده از دانه جو دوسر در برنامه غذایی، پخت حریره جو دوسر برای صبحانه است. این صبحانه علاوه بر مغذی بودن خاصیت رژیمی هم دارد.

برای طبخ حریره جو دو سر به نصف فنجان یولاف پرک‌شده، یک فنجان آب یا شیر و کمی نمک نیاز است. این مواد را در یک قابلمه مخلوط کنید و بگذارید که به دمای جوش برسد. سپس حرارت را کم کنید و منتظر بمانید تا دانه‌های جو دوسر پخته شود.

در طول مدت پخت حتماً مخلوط را گاهی به هم بزنید تا حریره­ای نرم و یکنواخت به دست آید. درنهایت هنگام سرو حریره خود می‌توانید برای خوشمزه‌تر شدن آن مقداری آجیل خام، دارچین یا انواع میوه‌های خشک را به حریره اضافه کنید.

جو دوسر به طور طبیعی گلوتن ندارد، اما گاهی ممکن است که دانه‌های جو دوسر به گلوتن آلوده شوند. برای مثال، اگر با کمباین برداشت گندم دانه‌های جو دوسر نیز برداشت شود احتمال انتقال گلوتن دانه‌های گندم به دانه‌های یولاف می‌باشد.

اگر در مصرف گلوتن محدودیت دارید یا مبتلا به بیماری سلیاک هستید حتماً از کیفیت دانه جو دوسر خریداری شده خود مطمئن شوید.

ارتباط-با-ما

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *